MOOSE MARKETING | ONLINE MARKETING
344084
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-344084,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Ons Online Marketing Aanbod

Websites

Voor alles wat met het world wide web te maken heeft, hebben we een oplossing. Statische one-page websites, dynamische multi-page websites en webshops. Responsive design, SEO, SEA, Google analytics... U zegt het maar!

Social Media

U wilt met uw bedrijf ook aanwezig zijn op Facebook of andere social media? We helpen u graag bij het opbouwen van uw community! Van het inrichten van uw profielpagina's tot de realisatie en uitvoer van social media content en campagnes.

Online Advertising

U wilt beter gevonden worden. U wilt meer traffic naar uw website, meer leads. Kortom, meer business. Wij helpen u om de juiste kanalen en online media te selecteren, afgestemd op uw strategie, uw doelgroep en op uw budget.

E-Mailings

U beschikt vast over een uitgebreide klanten database, vol met nuttige informatie. Maar doet u er ook iets mee? Niet? Laten we daar samen dan aan beginnen want dit is 'low hanging fruit' dat direct extra omzet kan opleveren.

Online concepten

Het ontwikkelen van een goed concept is in eerste instantie vooral een kwestie van creativiteit en inlevingsvermogen. Bent u bezig met een nieuw product of nieuwe dienst? Laat ons u helpen uw roadmap uit te stippelen.

Online Magazines

Naast ons eigen online magazine (LUUX.be) bouwen we graag mee aan het uwe, en delen we graag onze kennis en expertise op dat vlak. Want, zo zeggen we zelf altijd, wie niet kan delen kan niet vermenigvuldigen.

Online Luxury Lifestyle Magazine

LUUX.be is hèt online magazine van Vlaanderen met quality lifestyle for quality men. LUUX richt zich op mannen met stijl en…. op vrouwen die van stijlvolle mannen houden.

Wordt ook LUUX partner

Neem contact met ons op, ontvang de LUUX.be mediakit en ontdek hoe wij ook uw merk, product of bedrijf online naar het juiste doelpubliek kunnen brengen. Wij vertellen uw verhaal, maar enkel aan hen die het moeten horen.

a
a
LUUX.be Powered by MOOSE
Uw bedrijf of product in de spotlights met hét online luxury lifestyle magazine van Vlaanderen?
The Moose Way

uw creatief proces

Of het nu uw nieuwe website, de ontwikkeling van een volledig concept of de inrichting van uw social media kanalen betreft; aan de hand van een aantal logische stappen nemen we u mee op een boeiende reis die verder gaat dan de oplevering alleen.

 • 1

  Plan

  Bedenken

  Samen stellen we aan de hand van een intake en brainstorm de hoofdlijnen op. Binnen dit kader bepalen we een eerste stijl en concept.

 • 2

  Design

  Ontwerpen

  We verwerken de uitkomsten in ons 'moodboard', die als blauwdruk geldt voor de volgende stappen. Akkoord met de basis? Dan gaan we bouwen!

 • 3

  Build

  Ontwikkelen

  Uw website, social media, campagnes en advertenties. We voegen de daad bij het woord en zetten het concept om in concrete uitingen.

 • 4

  Deploy

  Communiceren

  Nu is het enkel nog een druk op de knop, een upload of een publicatie. U kunt van start, de wereld ligt aan uw voeten en wij reizen graag mee.

Oplossingen op maat

Dat u verder de digitale wereld in wilt stappen wil niet per definitie zeggen dat het ook de wereld moet kosten. We zeggen wel vaker ‘wie niet kan delen kan niet vermenigvuldigen’, en die vlieger gaat ook in dit geval op. Daarom bieden we oplossingen die passen bij ieders budget. Van basis tot full option, en alles dat daar tussen in zit.

 

Benieuwd geworden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte die u aanstaat!

offerte aanvragenofferte aanvragen
a
What Else

Wat we nog meer doen

Marketing Strategie

Zonder visie geen strategie, en zonder strategie geen duidelijk doel. We helpen graag als creatief marketing partner om uw visie te vertalen in een strategie die past bij uw kernwaarden en bedrijf.

Out-of-the-box denken, buiten de lijntjes kleuren.. Wat ons betreft allemaal loze kreten. Wij kennen geen lijntjes, geen limitaties. Enkel een vertrekpunt: Uw bedrijf.

Check it out!Check it out!
Video Marketing

In een landschap waar video de boventoon voert biedt Moose Marketing u full-service productie van uw bedrijfsvideo, video reportage, commercial, introductie trailer en product video.

Ontdek hoe wij uw boodschap in beeld brengen en u onze video producties kunt inzetten als uw digitale window to the world.

Coming soon!Coming soon!