MOOSE MARKETING | Moose Marketing - Marketing Strategie, it's our playground
Of het nu gaat om een logo voor een starter of de re-branding van een bestaand merk, wij helpen u graag om een concrete strategie te ontwikkelen, de juiste perceptie rondom uw merk te creëren en uw merkbeleving te optimaliseren.
Marketing Strategie, merkstrategie, internal branding, huisstijl ontwerp, logo ontwerp, positionering, branding, merkbeleving
344903
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-344903,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
Alles draait om perceptieBij de beleving van uw merk

De beleving van uw merk is niet persé zoals u die voor ogen heeft. Het zijn uw klanten die een bepaalde perceptie hebben bij uw merk, daar waarde aan toe kennen en deze delen met anderen.

 

Of het nu gaat om een logo voor een starter of de re-branding van een bestaand merk, wij helpen u graag om een concrete strategie te ontwikkelen, de juiste perceptie rondom uw merk te creëren en uw merkbeleving te optimaliseren.

neem contact opneem contact op
Absolute Merkbeleving
Merkstrategie

De eerste stap is het (her)ontdekken van uw missie en kernwaarden, en deze vertalen in een passend aanvalsplan. Dit doen we samen, alsof we één van u zijn.

Logo & Huisstijl

Niets zo sterk als een krachtig, herkenbare logo en huisstijl. Eén die duidelijk laat zien waar u voor staat en, met de juiste baseline en slogan, vertrouwen oproept bij uw klanten.

Positionering

Waar ligt uw markt? Wat zijn de trends en ontwikkelingen, wie zijn uw concurrenten en hoe onderscheidt uw bedrijf zich van hen? Vragen die we samen benoemen en beantwoorden.

Branding

Uw merk moet de juiste snaar raken bij uw publiek. Samen bepalen we de gewenste beleving en de boodschap. Vervolgens helpen we met het kiezen van de meest effectieve kanalen.

The Moose Way

uw creatief proces

We willen niet het grootste, maar wel het beste jongetje van de klas zijn. Daarbij laten we onze ideeën en creativiteit de vrije loop zodat u hier onverminderd van mee kunt genieten. Termen als ‘out-of-the-box denken’ en ‘buiten de lijntjes kleuren’ zijn daarin wat ons betreft loze kreten. Wij kennen geen lijntjes, geen limitaties. Enkel een vertrekpunt: Uw bedrijf.

 • 1

  Plan

  Bedenken

  We zijn uw creatief klankbord, uw spiegel. Samen kijken we naar wie u bent en waar u heen wilt. Zo zetten we de eerste stap in het proces naar uw nieuwe identiteit.

 • 2

  Design

  Ontwerpen

  We verwerken de uitkomsten in ons 'marketing book'; de leidraad en blauwdruk voor uw strategie. Uw kernwaarden, koepelverhaal, missie en visie vormen hierin de basis.

 • 3

  Build

  Ontwikkelen

  Het logo, uw pay-off en slogans. De huisstijl, flyers, brochures, uw nieuwe website en bedrijfsvideo. We voegen de daad bij het woord en zetten de ideeën om in concrete uitingen.

 • 4

  Deploy

  Communiceren

  Online of offline, van website en print tot events en social media. We helpen u de meest effectieve kanalen te kiezen om uw boodschap bij uw doelgroep te brengen.

Het succes van uw merkStart bij uw eigen mensen

Uw merk is het gevoel dat anderen hebben bij uw dienst of product, maar zeker ook bij uw organisatie en mensen. Het wordt gevormd door alle ervaringen die zij met u hebben. Vroeg of laat bepaalt dit gevoel dus of zij voor u kiezen… Of niet.

ontdek hoe, neem contact opontdek hoe, neem contact op

Als medewerkers de kernwaarden van een merk of bedrijf omarmen en toepassen in hun werk, vergroot dat de mogelijkheden voor het bedrijf om de ambities in de markt waar te maken. Het legt een directe link tussen de belofte in de markt en de houding en het gedrag van de medewerkers. We noemen dit ‘Internal Branding’: het gebruiken van het merk als kompas om het gedrag en de houding van medewerkers te sturen.

Uw klanten en relaties zijn uw beste ambassadeurs. Zij zijn immers degenen die ervaring hebben bij uw product of dienst en zijn het beste in staat om deze ervaring te delen, en zullen dit ook zeker niet nalaten. Het goed onderhouden van deze ambassadeurs is daarom niet weg te denken uit een organisatie. Laat zien waar je voor staat en wat je klanten belooft. Hoort zegt het dan voort..

Als u een interessant verhaal heeft en iedereen en alles in uw organisatie is daarvan doordrongen, dan heeft u zelfs geen ‘reclame’ meer nodig.

What Else

wat we nog meer doen

Online Marketing

Uw website is uw digitale etalage, en daarmee uw perfecte gelegenheid tot een verbluffende eerste indruk. Maar uw online aanwezigheid is ook dé generator van naamsbekendheid, leads en dus.. Business!

Van full service webdesign tot social media strategie, content creatie en uitvoering. Laat ons u leiden door het digitale landschap van SEO, Google, Facebook, LinkedIn, Youtube, etc... After all, it's our playground!

Check it out!Check it out!
Video Marketing

In een landschap waar video de boventoon voert biedt Moose Marketing u full-service productie van uw bedrijfsvideo, video reportage, commercial, introductie trailer en product video.

Ontdek hoe wij uw boodschap in beeld brengen en u onze video producties kunt inzetten als uw digitale window to the world.

Coming soon!Coming soon!